SPIRITUALNI ZAKONI NA ZEMLJI: zakon Manifestacije
SPIRITUALNI ZAKONI NA ZEMLJI: zakon Manifestacije

Vse, kar se vam v življenju dogaja ste si ustvarili oz. manifestirali sami. Kako? Na neki ravni ste, zavestno ali nezavedno, uporabili Zakon pozornosti, Zakon privlačnosti, Zakon molitve ali kateri koli drugi spiritualni zakon, ki deluje na Zemlji. Večina pa je ustvarjenega nezavedno.

»Tisti, ki so na duhovni poti in so se že uglasili z vodstvom iz višjih dimenzij, so se naučili zavestno uporabljati in usmerjati svoje misli in čustva, tako lahko ustvarjajo, manifestirajo z namenom.«

Živimo v oceanu Božanske zavesti, energije. Če se le odločite vam je le-ta na voljo v neomejenih količinah. Kar si želite v svojem življenju pravzaprav že prihaja naproti vam. Vaša želja je v t.i. etru – v »območju« še nemanifestiranega. Kot riba, ki »čaka« da jo boste ujeli in vsaka riba ima svojo frekvenco ter oddaja vibracijo v območju svoje valovne dolžine. Vaša prva naloga pa je, da misli in čustvq uglasite na frekvenco vaše vizije, želje. Na takšen način boste imeli dostop do informacij, ki jih boste potrebovali, da boste v svoje življenje pritegnili željeno. Ribe, ki plavajo v čistih nebeških vodah imajo visoko frekvenco. Da bi jih dosegli in prišli do njih, morate oddajati enako frekvenco.

Vaše neustavljive, hiteče misli se vmešavajo in preprečujejo, da bi se uglasili na frekvenco, ki jo morate slišati, če želite, da se vam izpolni želja. Podobno, kot če bi želeli ujeti ribo, a med ribolovom suvate kamne v vodo. Vse ribe bodo zbežale. Če plavate v mračnih, temnih vodah riba najverjetneje ne bo prišla k vam ali pa jo ne boste videli. Pojdite v čiste vode in umirite svoj um. Bodite jasni, kakšno ribo si želite, kajti v nasprotnem primeru boste ujeli morskega psa. Jasnost je ključ do manifestacije.

Bodite mirni in jasni, dvignite svojo frekvenco do željenega in prišlo bo do vas. Če si želite prijatelja, ki je velikodušen, zabaven in pozitiven, morate tudi sami razvijati te kvalitete.

Sposobnost manifestacije je vsemogočna moč, zato je nujno da manifestirate le v najvišje dobro. Prvi korak pa je, da pričnete meditirati in prisluhnete vašemu notranjemu vodstvu. Povsem jasni morate biti o tem, kaj boste manifestirali. Takoj, ko boste jasni o vaši manifestaciji, si predstavljate – slikajte, kaj si želite. Vizualizacija je pomemben ključ, kajti slike nastajajo v desni polovici možganov, kjer je skrita mogočna kreativna moč. Vaša vera v željeno pa mora biti popolna in s celotno bitjo morate verjeti, da se to že dogaja in da je že na poti do vas. Brez dvoma. Brez pomislekov….

Ko postanete višje razvito bitje, kot je bil Jezus Kristus, lahko pritegnete neomejene količine rib v svoje življenje, iz nemanifestiranega sveta v materialni, zemljski svet. Samo z jasno vizijo in popolno vero. Sai Baba, avatar, ki je živel v Indiji, je imel enako moč.

Ljudje, ki že živijo na 5-dimenziji lahko manifestirajo že samo z mislijo, medtem ko morajo ljudje, ki živijo na 3 ali 4. dimenziji (trenutno še večina ljudi na Zemlji) za to nekaj narediti – iti v akcijo.

Ko začnete z namerno manifestacijo si zapomnite, da naj bodo prvi koraki majhne stvari. Kljub vsemu, da v resnici ni razlike med manifestiranjem majhnih ali velikih stvari, a bistvo je v zaupanju in veri, da je le-to že na poti do vas.

Če ste težko jasni o tem, kaj si želite in se težko odločite, si na list papirja natančno napišite in opišite vaše želje. Če si želite novega partnerja, na list natančno napišite kvalitete, za katere si želite, da naj jih ima. To je informacija, ki jo predeluje vaša leva polovica možganov. Nato se sprostite in vizualizirajte to osebo. Tako boste vklopili še desno, kreativno polovico možganov. Ključ do uspeha je sinhrono delovanje leve in desne polovice možganov.

Potem poskrbite, da v sebi razvijate enake kvalitete, kot jih pričakujete od partnerja. Če si želite toplega in odprtega partnerja, preverite ali ste tudi sami topli in odprti.

Če želite manifestirati nov avto, natančno napišite, kakšen avto si želite. Predstavljate si ga. Potem poskrbite, da boste oddajali vibracijo, ki je usklajena z vibracijo avtomobila, ki si ga želite. Če imate zavest »majhnega avtomobila« bo vaš trud, da manifestirate Rolls-Royca brez uspeha.

V sebi občutite dober občutek medtem, ko si predstavljate, da je željeno že v vašem življenju. Usmerite vašo pozornost na višje kvalitete tistega, česar si želite in se uskladite s tem. Če si želite opravljati točno določeno delo, ki vam bo prinesel občutek zadovoljstva, potem se osredotočite na ta občutek zadovoljstva. Delajte stvari, ki vam zbujajo občutek zadovoljstva toliko časa, dokler se vaši notranji občutki ne uskladijo z delom, ki ga želite. Zmanifestiralo se bo!

Torej, na list papirja natančno napišite kar si želite in poskrbite, da boste imeli za to pravo energijo. Uporabljate primerne barve, saj ima vsaka svojo vibracijo. Napišite: »To in to ali nekaj boljšega naj se sedaj zmanifestira v najvišje dobro vseh«…

Potem, ko boste to storili, pojdite na sprehod in počakajte, da riba pristopi do vas. Z drugimi besedami, odvežite se od željenega. Bodite tukaj in zdaj in stopite v akcijo.

ZVOK IN MANIFESTACIJA

OM je zvok kreacije. Zvok ima vibracijo. Nekateri zvoki uničujejo, drugi zdravijo. OM čisti, umirja in pomaga pri manifestaciji. Ko ste naredili vse korake do manifestacije, se usedite, vizualizirajte željeno in »OMjate«. Pospešilo bo manifestacijo.

Tu je obnova korakov za aktivacijo Zakona manifestacije:

  1. Bodite mirni, v tišini in prisluhnite
  2. Bodite popolnoma jasni o tem, kaj si želite
  3. Sprostite se in vizualizirajte, kako prihaja željeno k vam
  4. Uskladite se z vibracijo željenega
  5. Imejte popolno vero v to, da je že ne poti do vas
  6. Ostanite povsem fokusirani na vizijo in OMjate
  7. Ustrezno ukrepajte, pojdite v akcijo

Hvala!

OPOMBA: Besedilo je iz knjige A Little Light on Spiritual Laws, Diana Cooper

Preberite tudi: Zakon pozornosti 

Preberite tudi: Mantre – starodavna modrost s čudežnimi učinki

Posted by Mojca Koprivnikar 0 Comments , ,