SPIRITUALNI ZAKONI NA ZEMLJI: Zakon Obilja
SPIRITUALNI ZAKONI NA ZEMLJI: Zakon Obilja

ZAKON OBILJA

Obilje pravzaprav pomeni, da ste polni ljubezni, veselja, radosti, vitalnosti, dobre volje, nasmejani, velikodušni in je povezano z vsem, kar predstavlja pozitivno plat v življenju.

»Obilje vstopi k nam, ko zaživimo višje kvalitete Življenja«

Naša rojstna pravica je življenje v obilju in je božanski namen za vse nas. Samo ena stvar lahko zaustavi pretok obilja v življenje – vaša zavest. Tok obilja tako vedno teče k vam, a vaše misli, prepričanja, pretekle izkušnje ustvarjajo prepreke oz. blokirajo tok obilja do vas.

Če boste posadili čudovito vrtnico, ki jo bo napadel škodljivec in pojedel vso njeno življenjsko energijo, ne bo obilno cvetela in rasla. Nekaj časa bo morda še uspevala, a dokler ne boste odstranili škodljivca, bo njena vitalnost vse bolj in bolj pojenjala. Dober vrtnar bo odstranil škodljivca, da bo vrtnica lahko naprej uspevala in cvetela. Torej, le vi ste tisti, ki lahko odstranite prepričanja in misli, ki blokirajo pritok obilja v vaše življenje.

Ljubezen pomeni uživati v vseh oblikah odnosov. Ko zapremo svoje srce, blokiramo pretok obilja ljubezni v življenje. Strah pred zavrnitvijo, zapustitvijo in negativne misli obremenijo srce in ga zaprejo. So povzročitelji tega, da “obvisimo” v odnosih, ki nam ne služijo več. Ljubiti prenehamo, ko razum prevzame vajeti v roke in v drugem iščemo in tudi vidimo nepopolnosti. Tako se povežeta dva ega v odnos. Vaš ego (strah, kot del njega) pa je del vaše nižje osebnosti in ustvarja pregrade, ki blokirajo pretok ljubezni.

Biti zaljubljen pomeni videti Božansko v drugem. Biti zaljubljen je povezava duše z dušo. Zaljubljen par, ljubeča mati, povezani prijatelji itd. Vsi se kopajo v obilju ljubezni. Vsi okoli njih jih opazujejo in radi bi bili v njihovi bližini, ker so obdani z magnetično energijo ljubezni.

Vir iz katerega prihajamo in s katerim smo povezani, je Ljubezen. Ljubezen teče iz Vira do vseh nas, zato odprite srce obilju ljubezni.

»Resnični uspeh je občutek zadovoljstva in izpolnjenosti.«

Spominjam se, da sem redno hodila na obisk k osebi, ki je bila bolna, a je zavračala vsakršno pomoč. Ko je ozdravela so ji prijatelji povedali, kako neprijetno so se počutili, ko jih je zavračala. A ta oseba je kasneje pripovedovala, kako zelo si je želela ob sebi nekoga, ki bi jo negoval in skrbel za njo, a ni zmogla nikogar spustiti k sebi.

Neodvisnost je čudovita kvaliteta. A kakorkoli že, dobro je, da dovolimo, da nam ljudje pomagajo, ko je potrebno. To je del sprejemanja in dajanja energijskega toka. Več kot si dovolimo sprejeti, boljše se počutimo. Ko smo izpolnjeni smo sposobni negovati druge.

Zakon obilja deluje povsem preprosto: če želite več prijateljev, bodite prijazni do ljudi. Prepoznajte dvom, dolgočasje in bolečino, ki blokira pretok prijaznosti v življenje.

Če želite biti srečni, naj bo del vašega zavedanja vedenje, da so občutki žalosti del preteklosti. V tem trenutku niso več resnični. Vadite smeh, smejte se.

Če želite, da drugi skrbijo za vas in vas negujejo, odstranite ovire, ki vam preprečujejo, da bi sprejeli to v svoje življenje. Ko ste odprti za sprejemanje, vam bodo ljudje avtomatično dajali, kar želite.

In na koncu: materialne stvari bodo prišle v vaše življenje, ko bo vaša zavest polna Obilja.

Preberite tudi: Zakon jasnosti

OPOMBA: Besedilo je iz vira; A little Light on a Spiritual Laws, avtorice Diane Cooper

Posted by Mojca Koprivnikar 0 Comments , ,