DUHOVNI ZAKONI NA ZEMLJI: Zakon jasnosti
DUHOVNI ZAKONI NA ZEMLJI: Zakon jasnosti

Svoje Življenje na Zemlji hote ali nehote ustvarjamo z Vesoljnimi zakoni, ki tako ali drugače usmerjajo naša življenja. Bolj se jih zavedamo, lepše življenje lahko ustvarjamo. Ko razumemo, kako ti zakoni delujejo lahko na Zemlji ustvarimo svoj Raj. Vesoljne zakone globoko v sebi poznamo vsi. Zaradi iluzij ega, ki zakrivajo naš pogled, zakonov »ne vidimo« ali bolje rečeno ne prepoznamo. Predstavljam vam skupino vesoljnih zakonov, ki so ključ do lepšega in srečnejšega življenja. Poznamo več skupin zakonov Vesolja.

(Opomba: vsa besedila so iz vira; A little light on spiritual laws by Diana Cooper – knjiga)

ZAKON JASNOSTI

»Jasnost je prvi korak do svobode in do izpolnitve srčnih želja.«

Ko ste povsem jasni o te, kaj si želite, bodo drugi nezavedno »prebrali« sporočilo in se primerno temu tudi odzvali.

Moški, ki ga bom poimenovala John je bil v kaotičnem odnosu z žensko. »Pošiljal« ji je mešana sporočila; pojavil se je pri njej in ji govoril, da želi da sta zgolj prijatelja, nato je pri njej ostal in prespal noč. Ko ga je potrebovala, da bi ji pomagal pri otrocih in delu okoli hiše, je rekel »ne«. Med druženjem s prijatelji, ko je pogovor naletel na njo, je rekel »jasno sem ji povedal, da me ne zanima z njo nič drugega kot prijateljstvo«. A prijatelji so mu iskreno povedali, da ji pošilja mešana sporočila. Povsem jasno je bilo, da dekletu ni bilo jasno kaj sploh želi. Ona ga je naravnost oboževala in bila pripravljena pristati na vse kar je rekel. Več kot leto dni je potrebovala, da je ugotovila, da si on pravzaprav ne želi trajnega partnerstva z njo. Leto dni je trpela ujeta  v »potegni-odrini« situacijo, ki je dobro načela njeno samozavest. Po razhodu pa je morala še skozi dolgotrajen proces žalovanja ob prekinitvi. V tem času je bila njena energija ujeta v skrbeh, napačnih pričakovanjih in jezi. Njegova energija pa je bila ujeta v napetosti in krivdi.

»Pomanjkanje jasnosti in odločnosti ujame energijo v zmedo. Jasnost osvobaja in pomaga, da se premaknete naprej in odpre nova vrata.«

Jasne odločitve vas premaknejo iz ujetosti v svodobo.

Ko smo v skrbeh in se z mislimi vrtimo v začaranem krogu in si predstavljamo vse možne izide situacije, smo v temi. Predstavljajte si, da je nad vami svetloba, ki se prižge, ko jo potrebujete. Ko razmišljate o tem, da bi začeli svoj posel in zraven razmišljate še o drugih možnostih, je vaša luč ugasnjena.

V trenutku, ko se jasno odločite, se luč prižge. Vesolje to »vidi« in naredi vse na tem, da se vaša vizija manifestira.

Na dva načina lahko aktivirate Zakon jasnosti: Če ste v megli, temi zgrešili pot, ste izgubljeni in ne veste v katero smer bi šli, počakajte da se pojavi sonce. Tako boste videli, kje sploh ste. Pot oz. smer bo postala jasnejša.

Če pa ste v temni kleti in že dolgo časa hodite v krogih, potem je skrajni čas, da sprejmete novo jasno odločitev in se podate na novo pot.

Resnicoljubnost, poštenost, integriteta so kvalitete jasnosti. Ljudje to začutijo in se odzovejo, ker vam zaupajo.

Jasno se odločite kaj želite. Če ne veste kaj želite ali oklevate, pošiljate mešana, zmedena sporočila in lahko boste naleteli na čudne stvari, ki jih niste pričakovali.

Vi ste mojster. Vaša pravica je, da naročite vesolju česar si želite!

Posted by Mojca Koprivnikar 0 Comments , , ,