DUHOVNI ZAKONI NA ZEMLJI: Blaginja
DUHOVNI ZAKONI NA ZEMLJI: Blaginja

Svoje Življenje na Zemlji hote ali nehote ustvarjamo z Vesoljnimi zakoni, ki tako ali drugače usmerjajo naša življenja. Bolj se jih zavedamo, lepše življenje lahko ustvarjamo. Ko razumemo, kako ti zakoni delujejo lahko na Zemlji ustvarimo svoj Raj. Vesoljne zakone globoko v sebi poznamo vsi. Zaradi iluzij ega, ki zakrivajo naš pogled, zakonov »ne vidimo« ali bolje rečeno ne prepoznamo. Predstavljam vam skupino vesoljnih zakonov, ki so ključ do lepšega in srečnejšega življenja. Poznamo več skupin zakonov Vesolja.

OPOMBA: vsi zakoni izhajajo iz vira; A little light on spiritual laws by Diana Cooper – knjiga)

ZAKON BLAGINJE

Starši svojemu otroku želijo najboljše, da ima dovolj vsega, da je srečen. Božanski vir iz katerega prihajamo, ni popolnoma nič drugačen, kot ta ljubeči starši. Vi ste ljubljeni otrok Vesolja. Sedaj je prišel čas, da si vzamete, kar vam Božanstvo Vesolja ponuja že tisočletja-zaživite v blaginji.

Nekatere stvari vas držijo v pomanjkanju, nekatere odpirajo pretok blaginje.

Za primer si vzemite rastlino. Če boste rastlino posadili v neprimerno zemljo, jo preveč ali premalo zalivali ter jo izpostavljali pretirani ali premajhni svetlobi, ali boste pričakovali da bo rastlina uspevala? Če boste pretrgali njene korenine in jo venomer sejali iz lonca v lonec ali boste pričakovali, da bo uspevala? Če želite da rastlina uspe, jo boste posadili v zdravo in rodovitno zemljo, jo ravno prav zalivali ter jo postavili na prostor z ravno dovolj svetlobe. Ravno tako ji boste dali svoboda za rast, jo negovali in za njo lepo skrbeli. Vse boste naredili, da obilno raste in uspeva.

Vesoljni zakoni, ki povzročajo, da vi ovenite ali cvetite, delujejo enako. Vaše neuporabne, negativne misli so kot nezdrava, slaba zemlja. Če verjamete, da si ne zaslužite blaginje, je to zelo slaba zemlja za rast. Če verjamete, da sta bogati in živite v blaginji, je to izjemno kvalitetna zemlja za rast. Strah in apatija vas izsušita. Entuziazem, veselje, pozitivna pričakovanja, vam dajejo krila za dober polet.

Izražajte se kreativno. Dajte si svobodo za razvoj. Aktivirajte svoje talente in darove. Blaginja bo zacvetela.

Blaginje imamo toliko, kolikor je naša zavest »široka«. Ali imate revno zavest ali pa obilno zavest.

Imeti denar in ga uporabljati modro, z ljubeznijo je, v koristne namene, je duhovno dejanje.

Za revščino se skriva velikanski strah. Dobivam pisma ljudi, ki jih je neznansko strah pomanjkanja denarja in živijo v finančni stiski. Vsa njihova energija je ujeta in njihova pozornost je usmerjena v pomanjkanje.

Če svoj denar držite v banki in ne pustite da kroži, s tem vesolju sporočate, da imate dovolj denarja in da ga ne želite več. Slej kot prej bo prenehal pritekati v vaše življenje.

Poznala sem moškega, ki se je vedno nekaj pritoževal. Bil je len in počutil se je manjvrednega. Mimo njega je steklo mnogo obetavnih priložnosti, preprosto ker ni verjel v sebe. Bil je nesrečen in reven. Če ste togi v mišljenju, rigidni se nikoli ne boste počutili srečne in izpolnjene. Tisti, ki so širokosrčni, odprtih misli in radi dajejo bodo vedno srečni in izpolnjeni. Legendaren Paul Getty je bil bogataš, v lasti je imel bilijone in bil obkrožen z materialnim bogastvom, ampak je živel sam in v strahu pred izgubo. Bil je bogat človek z revno zavestjo.

»Misli, govori in se vedi, kot da živiš v blaginji. Navdušil boš Vesolje, ki te bo skladno s tem »opremilo« z blaginjo.

Posted by Mojca Koprivnikar 0 Comments