Eternal Light® terapije
Eternal Light® terapije

Eterna Light® je sistem zdravljenja z energijami, ki so bile poslane svetu v pomoč in podporo pri dvigu zavesti človeštva. Ustanoviteljica sistema zdravljenja je Shimara Kumara (www.heartsong.eu), ki prihaja iz Anglije. Eternal Light® zdravilne energije so danes na voljo vsem, ki si želijo samozdravljenja in, ki želijo stopiti ali poglobiti pot srca, svetlobe in Brezpogojne Ljubezni.

Eternal Light® terapija je oblika pomoči, ki nudi zdravljenje na fizičnem, čustvenem, mentalnem, eteričnem nivoju, lahko vključuje tudi karmično čiščenje.

Eternal Light® terapija pomaga pri preobrazbi omejujočih vzorcev in načinov razmišljanja, čustvovanja, strahov, travm in energijskih blokad iz preteklosti ter nudi podporo pri ustvarjanju novih načinov razmišljanja, čustvovanja ter ustavrjanja novih odnosov, odkrivanja življenjskega poslanstva…

Laluna, energijski in terapevtski center izvaja Eternal Light® terapije, po potrebi se k terapiji vključi še nega in delo z notranjim otrokom, delo z angeli in energijski readingi.

Metode dela:

  • Eternal Light® zdravljenje
  • Nega notranjega otroka
  • Delo z angeli
  • Samozdravljenje in samopomoč

Področja dela: odnosi, posamezniki, straši, otroci, podjetja, šole, vrtci.

Način dela: skupinsko in individualno delo, meditacije in druženja za samopomoč.

Za več informacij pokličite ali pišite:

Mojca Koprivnikar
Eternal Light® terapevtka
Novinarka in pisateljica
Intuitivna svetovalka

Kontakt: 051 305 224
E-Pošta: mojca.koprivnikar@gmail.com

Opozorilo: Različne oblike svetovanja in tehnike za  duhovno rast, objavljene na tej spletni strani, ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči. Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa oz. zdravljenja. Za obisk svetovanja, oz. seanse posameznik v popolnosti sam prevzema odgovornost.
Posted by Mojca Koprivnikar 0 Comments , , , ,