Do lepote z naravno pomlajevalno metodo
Do lepote z naravno pomlajevalno metodo

Staranje je neizbežen proces, ki je del našega življenja. Ne moremo ga povsem zaustaviti, lahko pa ga upočasnimo s pomočjo zdravega načina življenja in predvsem z nego in skrbjo zase. Lepota prihaja od znotraj – kolikokrat smo to že slišali? A včasih bi še vseeno raje verjeli, da nam do lepega videza lahko pomagajo le dragi kozmetični preparati, ki nam dolgoročno za nameček  lahko še škodujejo. S čim si torej na naraven način lahko pomagamo do mladostnega videza?

V sodobni potrošniški družbi, kjer se vse odvija zelo hitro, bi radi verjeli, da bomo ozdraveli z enim čudežnim napitkom, da bomo pozdravili posledice stresa, ki smo ga kopičili leta in leta v enem samem dnevu, da bomo osebnostno zrasli in presegli vse negativne vzorce na enem samem seminarju in končno, da bomo s pomočjo čudežne kreme v enem dnevu pomladili svoj obraz in zopet izgledali stari 17 let. Kreme sicer lahko pripomorejo k lepšemu videzu, s predpostavko, da vsebujejo naravne sestavine, ne morejo pa nam povrniti mladosti. Star rek pravi »lepota prihaja od znotraj« in ta nas usmerja…V sebe.

Masaža

Masaža

Videz našega obraza je močno povezan s stanjem naših notranjih organov. Tako zunanji izgled kot tudi podkožje obraza in spremembe na njem pa razkrivajo, kateri organ morda potrebuje več pozornosti. Preko stimulacije in masaže obraznih točk tako lahko vzpostavimo ponovno ravnovesje naših notranjih organov. Posledično pa se novo stanje izrazi tudi na pomlajenem videzu obraza.

NARAVNI LIFTING OBRAZA ZA LEPOTO IN ZDRAVJE

Japonski cosmolifting obraza  se je izkazal za izjemno uspešno metodo za vzpostavljanje notranjega ravnovesja, pomlajevanje videza ter vitalnost. Gre za najnaprednejšo sto odstotno naravno metodo pomlajevanja, pri kateri se ročno na obrazu  izvaja  nevro-senzorična metoda stimulacije mišic, pri tem pa se uporablja izključno naravne proizvode.  »V procesu staranja postaja pomanjkanje vode v celicah vse izrazitejše, to pa se zaradi obilice žilic in živcev zelo hitro opazi predvsem na obrazu. Izrazne mišice se lahko pojavijo kot izraz notranjega doživljanja in navad, lahko pa jih razumemo tudi kot čustvene brazgotine. Z Japonskim cosmo liftingom Sorensensistem TM sprostimo notranje napetosti, kar lahko pojasni dobro počutje, ki nas prevzame ob tej terapiji.« pravi Nataša Kos Križmančič, licencirana učiteljica in terapevtka metod Sorensensistema TM, kamor sodi tudi Japonski cosmo lifting.

Vir: www.obraznarefleksoterapija.si

Vir: www.obraznarefleksoterapija.si

POVRNJEN MLADOSTNI VIDEZ

Z izvajanjem metode obrazu povrnemo svežino, učvrstimo obrazne mišice ter omilimo gube. Po 12-ih terapijah v štirih tednih pa lahko učinek primerjamo tudi z botoksom, le da pri tej metodi ni stranskih učinkov.S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje. Metoda temelji na ideji tradicionalne kitajske medicine, ki pojmuje človeško telo kot mrežo kanalov, kjer harmoničen pretok energije zagotavlja zdravje in lepoto.

»Z delovanjem na akupunkturne točke in refleksne cone obraza v kombinaciji z metodologijo Japonskega liftinga obraza in limfne stimulacije, dosegamo izjemne rezultate glede videza celotnega obraza in hkrati izboljšamo zdravje kože ali telesne težave. Tako je Japonski cosmo lifting obraza odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, saj zagotavlja primerljivo trajne in kakovostne rezultate brez stranskih učinkov, ugodno pa vpliva tudi na posameznikovo počutje.« zaključuje učiteljica in terapevtka.

Več o metodi boste lahko izvedeli tudi na prihajajočem seminarju Japonski cosmo lifting, 12. in 13. novembra v Ljubljani, pod vodstvom Nataše Kos Križmančič.